AKTIV 4 og 5. Moseteråsen Hafjell

Aktivhytter på toppen av Hafjell. 
Høyest oppe – mest sol – mest snø.

 line-brown-svg.png

 

  

Tomt:

Tomtestørrelse:

Pris:

Status:

Prisantydning 4 445 000 kr

Beliggenhet:
På fjellet
Boligtype:
Hytte
Eieform:
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal:
93 m²
Meter over havet
830

Fasiliteter

 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Turterreng

Arealbeskrivelse

Denne hytta er en Vy 23ATHS fra Leve Hytter, og er planlagt bygget på tomt nr 5, som ligger på feltet Aktiv 4.

Denne hytta er ideell for den aktive familie, arkitekturen er i moderne stil og har et robust utseende med rause takutstikk. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Hytta har 2 soverom, 2 bad, sportsbod og er klargjort for innredning av hems. Da er himling i trappegang tett med en inspeksjonsluke.

Ved kjøp av innredet hems leveres trapp og hems innredes med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig. Både inngangsparti og terrasse er overbygd.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr:
3440
Gårdsnr:
23
Bruksnr:
40

Beliggenhet

Moseteråsen hyttefelt ligger øverst på Hafjell - noe som betyr en snøsesong som varer fra tidlig november til april/ mai. Solrikt med praktfull utsikt over norsk fjellheim. Fra hyttene er det kort til alpinbakken og Norges beste løypenett for langrenn rett utenfor hyttedøra - rett ved den nye langrennsstadion på Hafjell.

Hafjell er også helårs aktivitetsdestinasjon nr. 1 med bl.a. sykkel i et enormt vegnett på fjellet, downhillsykling, golf, jakt/fiske og friluftsliv, og en rekke barneaktiviteter gjennom hele året. Sjekk ut www.hafjell.no.

Området ligger høyt og fritt inn mot Øyerfjellet - på toppen av Hafjell - nær Mosetertoppen. Dette hytteområdet vender mot syd og vest, har flott utsikt, ligger helt opp mot fjellet og er spesielt solrikt. Her kan man nyte så vel sol, som utsikt. Her har solen fritt spillerom over området fra tidlig morgen, og til solnedgang i vest.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst:

Ta av E6 ved Øyer Sentrum, og følg deretter skilter til Nermo Hotell, deretter til venstre i krysset ovenfor Nermo Hotell og deretter første veg til høyre (Hornsjøveien) til du kommer til en bom. Etter bommen andre vei til høyre. Det er bom inn til Moseteråsen, så du må avtale med selger slik at bommen blir åpnet.

Tomteforhold:

Tomteområdet er beliggende syd- og vestvendt på «Haugan» øverst oppe i åsen med utsikt rett sydover mot Hafjelltoppen og ned Gudbrandsdalen mot Lillehammer og Fåberg i syd via Spåtind, Gausdal Vestfjell, og Jotunheimen og videre nordvestover mot Gausdal og Skei. Området er meget solrikt. Tomtene ligger i dels variert og lett skrånende terreng.

Moseteråsen ligger i et sentralt løypekryss mellom Mosetertoppen og Liesetra med enkel skiadkomst til alpinsenteret. Ved tomte-/ hyttefeltet går langrennsløyper nordover mot Ringebufjellet, østover mot Birkebeinerløypene og sørover mot Pellestova, Nordseter og Sjusjøen – som er en del av løypenettet. Rett ved tomtefeltet ligger Hafjell Skistadion med 7 km lysløype.

Det er kort vei til alpinsenteret via tilfartsløyper, og retur fra Moseterheisen/ Moseterløypa.

Kontraktsforhold

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konseptmodellen VY. Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. Hyttens plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøper seg til å signere på avtalene med Moseteråsen AS vedrørende tomt, med Hafjell Maskin AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte, så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Moseteråen AS, Hafjell Maskin AS og Leve Hytter AS.

Innhold

Pris for hytte, inkl. grunnmur og tomt er kr 4 445 000.

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, stipuleres til mellom 60 000 og 130 000 kr.

I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgift, som er ca kr 50 000, og tilleggskostnader i forbindelse med tomtekjøp på ca 117 500 kr, og dekker tilkobling fiber, dokumentavgift, fradelingsomkostninger, tilskudd til kommunal infrastruktur, engangsavgift vegrett og Lismarka utmarkslag.

Standard

Grunn- og betong:

Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker:

Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innv. overflater:

Alle rom har 14 mm beiset, bred furu limtrepanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro:

Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger:

Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad:

Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn:

Stålpipe og peisovn er inkludert

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Moseteråsen, 2636 Øyer

 

Vi følger myndighetenes rettningslinjer for smittevern og arrangerer 1 til 1 visninger. Ta kontakt og avtal visning.

 

MayTorill Haug

fra Leve Hytter

E-post: maya@levehytter.no 
Tel: 474 18 350

Runar Granskogen

fra Moseteråsen

E-post:  
Tel: 485 04 000