Praktfullt, høyt og fritt
line-brown-svg.png

 

Moseteråsen ligger høyt og fritt inn mot Øyerfjellet ved Hafjell, nær Mosetertoppen, rett ved nye Hafjell Langrennsstadion. Området ligger på ca 835 moh, mot syd og vest, og er spesielt solrikt. Moseteråsen vil trolig være det siste hytteområdet som ligger så høyt og fint til inn mot Hafjell / Øyerfjellet. Praktfullt utsyn over Hafjell, mot Gudbrandsdalen i syd og mot vest via Synnfjellet / Spåtind, Gausdal, Vestfjell, mot Jotunheimen og videre Skeikampen i vest.

Fra hytteområdet har man adkomst direkte til fjellheimen, samt langrenn- og alpin inn/ut. På vinterstid tilbys 300 km med preparerte langrennsløyper for alle nivåer (vil gå rett forbi hyttefeltet), i tillegg til Hafjell Skisenter med et rikt utvalg av skiheiser og alpinbakker i alle kategorier (ski inn / ut). Området er like anvendelig vinter og høst, som vår og sommer. Dette er et område for de gode naturopplevelsene.

Veibeskrivelse
line-brown-svg.png

 

Adkomst i dag:

Adkomst er fra E6 avkjørsel 85 til Øyer Sentrum og deretter til Nermo Hotell, deretter til venstre i krysset ovenfor Nermo Hotell og deretter første veg til høyre (Hornsjøveien) til du kommer en bom(ca 5-6km). Etter bommen(kortautomat) andre vei til høyre ca 700 meter fra bommen. Veien er merket Moseteråsen ny hovedadkomst øvre vei og er stengt med bom for andre enn besøkende til Moseteråsen. Bommen kan åpnes automatisk for visning ved henvendelse på sms til 982 94 543 / 923 03 000.

 

 

kart2.jpg